Comprar per Categoria

Sesderma sesgen32 crema contorn d'ulls

27,95 € (IVA Inclòs)

Descripció curta

Sesderma Sesgen 32 Contorn d'Ulls és una crema per a la zona del contorn dels ulls antiedat. pertany a la línia Sesgen 32 de Sesderma, d'actua sobre els gens allargant la vida de les cèl·lules. Hidrata, nodreix, rejoveneix. Combat la parpella caiguda. Combat també les ulleres fosques, redueix l'acumulació de greix i pigments al contorn de l'ull

Detalls

En envellir, la microcirculació sota l'ull i la producció d'òxid nítric disminueixen permetent que s'acumulin les cèl·lules vermelles de la sang i formin les ulleres fosques. Gràcies al complex Pinanediol-Camphanediol, augmenta la síntesi d'òxid nítric i això activa la microcirculació a la zona. La fitoesfingosina dissol el greix dels adipòcits d'aquesta zona.

Gràcies al seu contingut en DMAE, prevé la flacciditat i millora la parpella caiguda.

Sesderma Sesgen 32 Contorn d'Ulls té dos actius importants, l'Àcid hialurònic molt important en la capacitat d'hidratar la pell i de retenir-hi l'aigua. Conté també Mantega de Karité.

Sesderma Sesgen 32 Contorn d'ulls s'aplica una petita quantitat sobre el contorn dels ulls amb suavitat des de la part interior cap a l'exterior. Eviteu i contacte amb els ulls i mucoses.

×