Comprar per Categoria

Revestiment Disluz

Des de13,77 € (IVA Inclòs)

Descripció curta

Revestiment Disluz.

Interior – Exterior.

Aplicació amb Rodillo, Brocha i Pistola.

Rendiment 4-5 m2/L (aprox).

Neteja Aigua.

Detalls

Revestiment Disluz.

Interior – Exterior.

Aplicació amb Rodillo, Brocha i Pistola.

Rendiment 4-5 m2/L (aprox).

Neteja Aigua.

 

PROPIETATS:

- Alta opacitat

- Excel·lent blancor. Gran lluminositat

- Resistència a l'abrasió i als agents atmosfèrics

- Excel·lent adherència sobre tots els suports utilitzats en construcció.

- En zones pluviomètriques dóna molt bons resultats a exteriors.

- Transpirable. Anticondensació.

 

UTILITZACIÓ: Producte destinat per a la decoració i protecció de superfícies poroses a l'exterior.

 

DADES TÈCNIQUES: Aspecte Mat Color Blanc i colors Adherència Excel·lent Diluent Aigua Densitat 1,60 ±0,05 kg/L Rendiment 4-5 m2/L - Al tacte 30 min Temps d'assecat - Repintat 8 hores - Total 20 dies (depenent de temperatura ambient)

 

APLICACIÓ: Agitar el producte fins a la seva perfecta homogeneïtzació. Les superfícies a pintar han d'estar netes, seques i exemptes de pols, greixos, salnitre, etc. Aplicar una primera mà diluïda amb aigua al 10-20% i la segona al 5-10% aproximadament. Utilitzar per diluir aigua neta. No aplicar a temperatures inferiors a 5ºC, ni superiors a 35ºC, ni a exteriors quan es preveu pluja, ni amb humitat relativa superior al 80%. No emmagatzemeu més de 12 mesos. Si el producte no serà utilitzat, per a la millor conservació evitar afegir aigua. És convenient no rentar les parets fins al cap de 28 dies de la seva aplicació. Eines: Brotxa, corró o pistola

 

PREPARACIÓ DEL SUPORT

SUPORTS NOUS O SENSE PINTAR: En superfícies de guix o escaiola aplicar quan estiguin totalment seques. En superfícies de formigó i ciment no aplicar fins al total forjat. En superfícies excessivament polides, polir per obrir el porus, netejar bé el suport, si aquest té desperfectes massillar. Aplicar una mà de FIXADOR ACRÍLIC, facilitant la posterior aplicació de pintura.

SUPORTS VELLS O EN MAL ESTAT En suports pintats, si estan en bon estat, escatar i procedir com a nova. Si el suport es troba en mal estat, eliminar i rascar les parts mal adherides, massillar i polir. Si hi ha taques de floridura i algues, netejar i desinfectar fregant enèrgicament amb un raspall utilitzant lleixiu domèstic. Aplicar una mà de FIXADOR ACRÍLIC.

 

SEGURETAT I HIGIENE

Resguardeu els envasos de les gelades, de l'exposició directa al sol i de temperatures molt altes. No menjar, beure ni fumar durant la seva aplicació. En cas de contacte amb els ulls, rentar amb abundant aigua neta. Apte per a ús domèstic. No apte per a ús infantil. Mantingueu-vos fora de l'abast dels nens. Aplicar en ambients ben ventilats. Si s'aplica a pistola fer servir mascareta. No mossegar la superfície pintada.

 

PROTECCIÓ DEL MEDI AMBIENT

Prendre totes les mesures necessàries per evitar al màxim la producció de residus. No abocar els residus al desguàs o de qualsevol altra manera que faci malbé el medi ambient. Buscar possibles mètodes de revaloració o reciclatge. Els residus shan de manipular i eliminar dacord amb les legislacions vigents. Els envasos buits i embalatges s'han d'eliminar segons la legislació vigent.

 

×