Comprar per Categoria
Microones LG MH7265DPS - 32L, Grill de quars, Smart Inverter, Vidre negre

Microones LG MH7265DPS - 32L, Grill de quars, Smart Inverter, Vidre negre

249,00 €

Descripció curta

Microones LG MH7265DPS - 32L, Grill de quars, Smart Inverter, Vidre negre

Detalls

El microones amb grill de quars més ràpid: gratinat cruixent i sucós. La seua exclusiva tecnologia Smart Inverter permet descongelar, calfar i cuinar de forma més ràpida, potent i uniforme, mantenint el sabor i els nutrients de tots els teus plats. Podràs regular la potència de cocció de manera precisa per a cuinar una gran varietat de plats que no es poden cuinar en altres convencionals

El microones LG MH7265DPS cuina 1,6 vegades més ràpid en utilitzar corrent continu amb un flux ininterromput de potència. Estalvia fins a un 17 d'electricitat ja que aconseguir una potència de 1.100W i no es produeixen desviacions de temperatura durant la cocció.

Podràs gratinar uniformement els aliments mantenint tot el seu sabor i nutrients gràcies a la tecnologia Smart Inverter, que evita el sobrecalfament i la destrucció de les cèl·lules.

Les variacions de temperatura del Grill i els seus múltiples menús automàtics creen diferents maneres de cuinar: descongelar, gratinar, fondre, fins i tot fermentar per a fer iogurts.

Aquest microones es converteix en un electrodomèstic d'allò més versàtil gràcies al plat Crispy que permet rostir i fregir aliments de manera saludable i saborosa aconseguint uns resultats cruixents per fora i sucosos per dins.

LG ofereix en aquest microones una major capacitat interior gràcies al seu exclusiu disseny compacte. Ofereix un ampli espai interior per a col·locar qualsevol tipus de recipient, i la seua reduïda dimensió exterior permet la seua col·locació en cuines xicotetes.

El seu revestiment interior antibacteris *EasyClean™ és 2 vegades més fàcil de netejar i elimina el 99,99% * dels bacteris.

*Testat per *SGS

Disposa de Funció Eco que permet estalviar fins a un 40% d'energia quan el microones es troba en estat Estand *By (apagat del display prement el botó ECO ON).

A més, quan la porta està oberta per més de 5 minuts, la il·luminació de l'interior s'apaga automàticament.

Cuina 1,6 vegades més ràpid en utilitzar corrent continu amb un flux ininterromput de potència. Estalvia fins a un 17 d'electricitat ja que aconseguir una potència de 1.100W i no es produeixen desviacions de temperatura durant la cocció.

×