Comprar per Categoria

Sobre el Venedor

Membre des de 2022

Articles, Complements i Accessoris per a Bany, Cuina i Llar.

WEB HOGAR SL és el resultat de la iniciativa i l'esforç d'un grup de professionals amb una àmplia experiència en el sector de la lampisteria i complements per a la llar.

A principis de 2012, i malgrat les dificultats econòmiques del moment, decidim emprendre aquesta aventura.

Des del principi hem tingut clara la necessitat de combinar tradició i innovació a l'hora de triar aquest canal de distribució. Així doncs, la tradició l'aportem amb els molts anys d'experiència en botigues físiques i, la innovació, en decantar-nos pel comerç electrònic.

Amb aquesta botiga en línia pretenem acostar-los les últimes tendències i novetats en articles per a la llar perquè puga accedir a ells des de la comoditat de la seua casa, posant a la seua disposició un servei personalitzat d'assessoria i atenció al client.

WEB HOGAR SL respectarà tots els drets del client i complirà amb la llei vigent del comerç en línia. D'aquesta manera, tots els nostres clients compren amb total tranquil·litat i seguretat.

Treballem dia a dia per a poder oferir-los sempre les millors marques als millors preus.

Esperem compartir amb vostés aquest projecte.

Política de pagaments

Política d’enviament

Política de devolució

Cumpliendo con la normativa vigente, concedemos la devolución de cualquier producto comprado en el plazo de 7 días desde su recepción.

No obstante, NO admitiremos devoluciones de productos:

- Usados. Por motivos de higiene no podemos admitir este tipo de devoluciones. 

- Artículos con el embalaje en mal estado. Todos los productos que se devuelven deben permanecer en su embalaje original también en perfecto estado.

- Asientos de inodoro en un acabado diferente al blanco. Los asientos de color (pergamon, grafito...) son colores fabricados exclusivamente para el cliente que realiza la compra. Por ello, no se admiten devoluciones.

Si tiene dudas de cual es el asiento adecuado para su inodoro, contacte con nosotros y le ayudaremos.