Comprar per Categoria

Sobre el Venedor

Membre des de 2022

Obrim les nostres portes en 2004 i des de llavors emprem tots els nostres mitjans per a aconseguir el viatge que millor s'adapte a les necessitats i preferències de cada client. Dis-nos on vols anar i nosaltres fem la resta! T'informem i assessorem perquè el teu viatge siga un èxit i tot de la mà de la teua agència de viatges de confiança.

Per la situació actual hem ampliat els nostres productes i a més de ser agència emissora, estem elaborant experiències per a gaudir per la Comunitat Valenciana, principalment per Oliva. Disposem d'atractius packs que inclouen allotjament a la platja d'Oliva juntament amb entrades als millors Museus a Oliva "Passejant per Oliva i els seus museus". També allotjament amb visita al Parc de Dinosaures Vives Park, "Experiència Juràsica a Oliva" . O allotjament amb un taller d'elaboració de paella marinera amb la seua degustació final "Viu la paella a Oliva". La teua estada a Oliva serà inoblidable!

Unes vacances o un viatge de negocis amb les mínimes preocupacions , la màxima qualitat i el millor preu. Posem a la seva disposició tot el nostre equip humà.

En resum: una dels avantatges que fan meritòria la nostra gestió és disposar d'un excel·lent equip humà, conscient que el seu èxit professional, està íntimament lligat al grau de satisfacció que sàpia produir a cada client, i aquest és un compromís profundament motivador.

Política de pagaments

Política d’enviament

Política de devolució