Comprar per Categoria

Sobre el Venedor

Membre des de 2022

Experiència

El nostre principal objectiu és fer que gaudis el temps que inverteixes amb nosaltres, i per a això comptaràs amb guies qualificats i coneixedors pam a pam del territori que visites.

En nosaltres han confiat empreses del prestigi com OOB Life (Dinamarca), Danske Bank (Dinamarca), McKinsey & Company (el Canadà), Deppon (la Xina), Pur Coffee (Costa Rica) i persones il·lustres del ciclisme mundial com Alberto Contador, Carlos Sastre, Joaquín Rodríguez «Purito» o Lars Ytting Bak.

Treballem les comarques centrals de la Comunitat Valenciana, el Pirineu en els seus dos vessants, zones de Catalunya i estem ampliant fronteres a Illes i Suïssa.

Team Tracks And Pedals

Quan viatges amb nosaltres, comptaràs amb el millor servei possible. El personal de Tracks And Pedals és experimentat, extremadament coneixedor del terreny i atent en tot allò en què et puguen ajudar. Som ací per a cuidar de tu i per a solucionar qualsevol necessitat que pugues tindre, des que arribes fins que marxes. Depenem d'això per a fer la teua experiència inoblidable.

Sempre de la mà de Tracks And Pedals guided tours & bike rental a Oliva, València.

Política de pagaments

Política d’enviament

Política de devolució