Comprar per Categoria

Sobre el Venedor

Membre des de 2022

Els qui som?

Ortopèdia PARÍS és una empresa familiar amb una llarga tradició de més de 30 anys en l'àmbit de l'ortopèdia. En Ortopèdia PARÍS li atendrà un equip de tècnics professionals ortopèdics amb amplis coneixements i experiència, especialitzats a aportar solucions tècniques a qualsevol prestació de tipus ortoprotètic. Ens caracteritzem per una labor responsable i seriosa, l'objectiu de la qual és la millora de la qualitat de vida dels nostres clients, tot això amb una gran gamma de productes de primeres marques i amb total garantia de qualitat. Vinga a visitar-nos o telefone'ns i l'assessorarem sense cap compromís. No ho dubte, consulte'ns i quedarà satisfet.

Compromís

El nostre client sempre és el primer. Ens comprometem a complir i superar les expectatives dels nostres clients. A treballar amb les millors marques i amb els millors materials. A construir una relació basada en la confiança, a través d'una resposta ràpida, amable i professional adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients.

Valors

Nostra màxima és tractar als nostres clients com ens agradaria que ens tractaren a nosaltres en altres àmbits professionals. Ens esforcem per millorar contínuament. Tot el nostre equip està compromés a esforçar-se i a millorar cada dia per aconseguir un objectiu, millorar la qualitat de vida dels nostres clients.

Política de pagaments

Política d’enviament

Política de devolució