Comprar per Categoria

Sobre el Venedor

Membre des de 2022

MOMPÓ^ÓPTICA va obrir les seues portes el dia 30 d'octubre de 1995 a Oliva (València), satisfent des de llavors a tots els nostres clients.

Els estàndards de qualitat són la màxima per la qual ens regim. A través d'aquest requisit és pel que ens podem identificar amb cadascun dels serveis que oferim. Per això, disposem del millor equipament i els productes necessaris per a tractar les necessitats específiques de cadascun dels nostres pacients.

Som un establiment centrat en DETECCIÓ PRECOÇ de problemes en la Salut Visual, amb QUALITAT reconeguda en Productes i Atenció al Client (per Varilux i per la Generalitat Valenciana) i, amb plena SATISFACCIÓ dels nostres pacients (complint amb els pactes, sent seriosos i precisos) amb el que prometem i, amb 100% d'èxit en les adaptacions.

Comptem amb el certificat de Centre Essilor Experts Ambassador i amb el reconeixement de Comerç Excel·lent, unes acreditacions que ens donen alts valors per a treballar amb la major garantia.

Formats amb la més alta titulació possible a cada moment i especialitzats en totes les àrees i els últims avanços, amb el que podem oferir-li la resposta que necessite.

En MOMPÓ^ÓPTICA prenem el màxim interés en què les nostres ulleres contribuïsquen a complir les expectatives dels qui les portaran, cuidem la qualitat i els detalls.

Una muntura suporta unes lents, que en moltes ocasions tenen un valor important. La muntura no pot fallar, però donat el cas, la solució ha de ser ràpida. En MOMPÓ^ÓPTICA donem molta importància al servei Post Venda.

Política de pagaments

Política d’enviament

Política de devolució