Comprar per Categoria

Sobre el Venedor

Membre des de 2022

La Clàudia Itàlia S.L.

L'empresa es va constituir l'any 2014, tenint com a activitat l'elaboració i embotellat de begudes alcohòliques. Va fer els seus primers passos creant un licor de regalíssia a l'estil italià.

El que va començar com un xicotet projecte, artesà, vocacional i carregat d'il·lusió, ha experimentat una gran expansió en aquests anys, requerint una ampliació de la capacitat de producció. I per això ens hem traslladat a unes noves instal·lacions, més grans, més modernes, amb mes línies d'embotellat i nous tancs de maceració, on, sense perdre l'esperit dels començaments, creem nous productes, més comercials, però elaborats amb les mateixa passió.

KR DRINKS

ÉS LA NOSTRA MARCA

KR DRINKS engloba una àmplia gamma de begudes alcohòliques, fruit d'un continu esforç innovador fonamentat sobre els paràmetres de qualitat i seguretat alimentosa.

Fàbrica de licors i begudes alcohòliques

L'activitat principal de *KR *DRINKS és l'elaboració de tota classe de begudes alcohòliques que després es distribueix en el canal *horeca i *retail. També té 22 botigues pròpies a Canàries i aquesta pràctica aporta informació de primera mà no esbiaixada i en temps real, de les tendències i característiques del mercat.

Política de pagaments

Política d’enviament

Política de devolució