Comprar per Categoria

Sobre el Venedor

Membre des de 2021

QUI ESTÀ DARRERE D'AQUEST XICOTET PROJECTE CONVERTIT EN UN GRAN PROJECTE?

Gent jove amb molta il·lusió i un equip unit amb moltes ganes de créixer. Som perfeccionistes en el nostre treball.

L'any 2008 comencem un camí amb moltíssimes ganes a la nostra botiga *Fotoh i hui continuem esforçant-nos cada dia per a continuar sent la botiga en la de ciutat d'Oliva de fotografia amb molta varietat de serveis. Ens agrada satisfer les necessitats dels nostres clients perquè cadascun d'ells tenen dubtes i necessitats diferents, nosaltres hem aprés a escoltar-los i estem orgullosos que cada dia més clients confien en nosaltres.

Disposem de botiga física a la ciutat d'Oliva amb una gran varietat de productes per a organitzar les teues fotos i segur que trobes el regal perfecte. Botiga equipada amb equips d'impressió moderns, *FRONTIER revelat fotogràfic de gran qualitat, TRAÇADOR CÀNON per a impressions de gran format i papers amb textures diferents, FOTOCOPIADORA CÀNON, LAMINADORA…

Som DISSENYADORS:

Explica'ns la teua idea i nosaltres ho farem realitat!! Dissenyem logos i publicitat per a empreses, t'ajudem en aqueix regal personalitzat per a aqueixa persona tan especial.

CAL DESTACAR EL NOSTRE ESTUDI!!

En el nostre estudi podràs gaudir de les millors sessions fotogràfiques, amb una gran varietat d'attrezzo i idees perquè t'emportes a casa el millor record.

Som fotògrafs i creadors de records per això ens agradaria acompanyar-te en aqueixos dies tan especials com noces, batejos i comunions.

Política de pagaments

Política d’enviament

Política de devolució