Comprar per Categoria

Sobre el Venedor

Membre des de 2022

Et done la benvinguda al canvi que estàs buscant (València). Estàs pensant a millorar físicament? Necessites alguna cosa o a algú que et motive i ajude a fer-ho? Si la resposta és afirmativa, llavors estàs en el lloc indicat. Ací trobaràs al teu coach nutricional que estaves buscant. A més, també soc entrenadora personal, per la qual cosa et puc ajudar amb la teua rutina esportiva.

Soc un Membre Independent de Herbalife.

Treballe com a assessora nutricional.

Et puc guiar en temes d'alimentació sempre que ho necessites.

T'oferisc un servei de nutrició interna i externa perquè aconseguisques aqueix objectiu que t'has marcat.

No esperes més per a aconseguir-ho!

Coneix tota la varietat de productes de Herbalife amb els quals podem treballar.

Mai abans va ser tan fàcil perdre pes com amb El canvi que estàs buscant. Si ja estàs preparat podem començar hui mateix. Anima't a fer el pas i canvia la teua vida. Una bona alimentació ho és tot. Tant si el que vols és millorar la teua salut com perdre pes o pujar masa muscular, millorar la teva energía, millorar la pell, la celulitis, ansietat, estàs en el lloc indicat. A més pots complementar aquest canvi amb exercici físic. Com bé saps, també soc entrenadora personal, per la qual cosa junts podem fixar una rutina esportiva perquè la dugues a terme. D'aquesta manera no sols aconseguiràs els teus objectius, sinó que a més ho faràs d'una forma molt més saludable i més ràpida.

No esperes més. Et puc i vull ajudar. Estic desitjant que comencem a treballar junts. M'adapte a tu i a les teues necessitats i tots els programes que establisca estaran enfocats a tu.

Amb el programa Del canvi que estás buscant,  tindrás totalment gratuit aquestos servicis: 

-Tips saludables

-Tentempiés

-Receptes saludables

-Llista de la compra

-Guía d,activitat física d,acord amb els teus objectius

-Escola d, alimentació Correcta

-Seguiment 1 vegada per setmana 

Parlem?

Política de pagaments

Política d’enviament

Política de devolució