Comprar per Categoria

Sobre el Venedor

Membre des de 2021

DULCE BEBÉ OLIVA

Som una empresa amb més de 4 dècades d'experiència i des de 1992 pertanyem al grup DULCE BEBÉ, la cadena de botigues de puericultura més gran d'Espanya. Això ens permet oferir grans ofertes mensuals i publicar una guia amb consells per fer front a aquesta nova etapa.

A Dulce Bebé Oliva t'ajudem a preparar la teva LLISTA DE NAIXEMENT perquè el teu nadó tingui tot allò que necessiti i allò que més t'agradi.

Ens esforcem dia a dia per oferir el millor servei amb la major relació qualitat preu a les futures mares i pares. Comptem amb una gran selecció de marques: BEBECAR, JANÉ, ANEX, BE-COOL, JOIE, TRAMA, MICUNA, ROS, CAMBRASS, PASIT, MAJORAL, MAM, TUC-TUC, CHICCO, entre d'altres.

Amb una exposició de gairebé 300 metres quadrats, podreu trobar una gran varietat de productes per als més petits, des d'un xumet fins a un cotxe de passeig complet. A la nostra secció de MOBILIARI, podràs trobar bressols, minibressols, còmodes i tots els complements i tèxtils per personalitzar-los al teu gust.

Per als més petits, també disposem d'una secció SEGURETAT AUTO, on obtindràs el millor assessorament per triar entre una àmplia exposició de cadires de cotxe per a totes les edats, adaptades a les últimes normatives.

Política de pagaments

Política d’enviament

Política de devolució