Comprar per Categoria

Sobre el Venedor

Membre des de 2022

  • LA SATISFACCIÓ DELS NOSTRES CLIENTS
  • CONTINUÏTAT DE LA QUALITAT OFERIDA EN ELS NOSTRES PRODUCTES I SERVEIS
  • FORT COMPROMÍS AMB EL CLIENT, ADAPTANT-NOS A LES SEUES EXIGÈNCIES (formats, presentacions i qualitats)

Aquests tres principis són els que defineixen a “CARNES OLIVA” com a empresa, i tot això és possible gràcies a l'equip de persones que la integren i que cada dia converteixen l'esforç que realitzen en el Segell de Qualitat d'aquesta.

L'empresa es constitueix l'any 1988 a Oliva (València) i els seus fundadors tenen més de 40 anys d'experiència en el sector carni. L'objecte des dels seus inicis és el de sala d'especejament i magatzem de productes frescos i congelats, però també es duen a terme preparats carnis, filetejat de productes, tasques d'envasament al buit i *termosellado…

Està situada en una parcel·la de 10.000 m², dels quals 3000 m² estan destinats exclusivament a instal·lacions. Actualment comptem amb el més modern equipament en màquines i instrumental per a pescat.

En Carnes Oliva treballem en les següents directrius, sempre amb el compromís de cobrir les necessitats dels nostres clients:

CARNISSERIES: abastant tot l'àmbit nacional, però especialment en tota la Comunitat Valenciana

MAGATZEMS I SUPERFÍCIES DE DISTRIBUCIÓ: per tota la geografia espanyola i arribant també a diversos països de l'O.E.

HOSTALERIA: som especialistes en productes per a hostaleria i cadenes de restauració. Carnes Oliva, durant els anys transcorreguts des de la seua fundació, ha establit uns llaços sòlids amb els seus clients.

CONSUMIDOR FINAL: Actualment ja s'ha llançat al mercat una nova línia de productes congelats en safates, amb la finalitat d'arribar amb la màxima facilitat a tots els clients, especialment a “les mestresses de casa”. Aquests nous productes han tingut un gran acolliment per part dels consumidors i han generat unes grans expectatives de futur, per la qual cosa és una nova línia de treball en continu desenvolupament i evolució.

Política de pagaments

Política d’enviament

Política de devolució