Comprar per Categoria

Sobre el Venedor

Membre des de 2022

Anacasa Immobiliària, és una empresa que gestiona habitatges tant en lloguer turístic vacacional com en compravenda. El nostre servei s'ofereix en les poblacions de Dénia (Alacant) i Oliva (València). Ara també des de la ciutat de Madrid mitjançant la nostra pàgina web www.*anacasa.*madrid

Disposem d'una oficina central a Dénia (Alacant) al carrer Patricio Ferrándiz 65, 5é, 3a i tres delegacions situades en les poblacions Madrid al carrer Sant Bernardo 74, 1ºB, en ple barri de Malasaña, de Dénia (Alacant) al carrer Patricio Ferrándiz 44, baix i l'altra a Oliva (València), al carrer Pare Antonio Salelles 3, baix.

Abans de l'arribada dels nostres clients, els fem arribar un blog amb tot allò que puga resultar del seu interés. “Conega la nostra zona”.

Això li permetrà planificar les seues vacances amb la intensitat i programació que es desitge.

La seua atenció no té els inconvenients del seu idioma, perquè, parlem anglés, francés, castellà, valencià, alemany, italià, etc.

La nostra empresa disposa d'una antiguitat de més de vint anys i el nostre equip humà ha adquirit una alta experiència en el seu treball.

Disposem de totes les autoritzacions que concedeix la Generalitat Valenciana i la seua Agència Valenciana de Turisme, a més d'estar integrats en associacions tant a nivell autonòmic com estatal com són Aptur i Fevitur.

Estem inscrits en el Registre General d'Empreses, Establiments i Professions Turístiques de la Comunitat Valenciana amb el número EGVT-203-V i tenim tots els habitatges de lloguer vacacional, que publicitem, donades d'alta en aquest registre. Mantenim una connexió directa amb les oficines de turisme dels ajuntaments d'Oliva i Dénia.

Prepare les seues vacances d'estiu amb Anacasa i se sorprendrà!

Política de pagaments

Política d’enviament

Política de devolució