Comprar per Categoria

Sobre el Venedor

Membre des de 2021

A TU AIRE… va nàixer al desembre del 2012 fruit de la meua passió pel *patchwork . M'encantava i em vaig embarcar en aquesta trepidant aventura sense conéixer massa aquest món i sense quasi experiència. Una bogeria, però era el que de veritat volia fer !! Així que em va tocar aprendre moltíssim i sobretot treballar; però com el treball no m'espanta res, vaig treballar, vaig treballar i vaig treballar….

Després de tots aquests anys puc dir que ara estic orgullosa del meu treball i del que faig. Feliç de dedicar-me al que veritablement m'agrada encara que supose moltíssima dedicació i moltíssimes hores de treball.

Així que ara ja et puc presentar a A TU AIRE… :

A TU AIRE… és:

Una botiga de *patchwork on podràs trobar tot el necessari per a realitzar els teus propis projectes i labors.

Un taller on impartisc classes de *patchwork a totes les alumnes, on aprendre tot el que necessites d'aquest apassionant món mitjançant cursos ( impartits per les millors *quilters del panorama nacional i internacional ) i monogràfics en els quals realitzem un projecte de *patchwork totes juntes.

I ara, també soc la teua companya en internet; a través de la web podré proporcionar-te: el que necessites per a la teua formació (informació sobre els cursos i monogràfics, tutorials..); tot el necessari per a realitzar les teues labors que podràs obtindre a la botiga en línia; estar al dia de totes les novetats, de les dates dels cursos, activitats de la botiga i seguir-me des del blog.

Ara, podré ajudar-te, assessorar-te, i proporcionar-te tot el que necessites de la manera més còmoda per a tu, tant a la botiga física com en la web.

Espere que t'agrade la web i que puguem treballar juntes.

Una abraçada enorme

Política de pagaments

Política d’enviament

Política de devolució