Comprar per Categoria
Kit Llibre Organitzador

Kit Llibre Organitzador

53,50 € (IVA Inclòs)

Descripció curta

El kit és molt complet. Inclou : Instruccions perfectament detallades, patrons a mida natural, fotos, totes les teles, cremallera, biaixos, anelles grans, plàstic, ullets, teles per a les aplicacions…etc.

Detalls

És un treball preciós i molt original. Es tracta d'un llibre cosidor molt ampli i pràctic on podràs guardar tot el teu material de patchwork i portar-lo ben organitzat. Aquest cosidor està format per: una portada amb una bonica aplicació, 3 fulles amb butxaques de plàstic perquè puguis veure perfectament el que portes a cadascun d'ells i una contraportada.

A la fulla: hi ha 2 butxaques horitzontals que podem utilitzar per guardar cosetes més petites com fills, agulles, tisores…

A la fulla 2: hi ha una única butxaca gran que podràs utilitzar-lo per guardar el material més voluminós com el cutter, teles, tisores grans….

A la fulla 3: hi ha 2 butxaques verticals on podrem guardar cosetes com: marcadors, els escuradents d'Apliquick, regles…

Aquest llibre porta 2 anelles grans que aguanten totes les parts del llibre. Aquestes anelles s'obren perquè treguis els fulls que vulguis, afegeixis fulls nous i et permeten organitzar-te el llibre al teu gust.

Aquesta feina és una preciositat.

En cas que les teles s'esgotin, aquestes poden ser substituïdes per altres de similars que s'adaptin al disseny.

×