Comprar per Categoria
Kit Chuches «My lovely Village»

Kit Chuches «My lovely Village»

38,00 €

Descripció curta

Chuches «My lovely Village» Al teu aire…

El kit conté 2 treballs: un guarda-tisores i un cosidor de 3 butxaques. Tots dos treballs són el conjunt del cosidor «My lovely Village» ja que els 2 kits segueixen la mateixa temàtica (les casetes).

Detalls

El kit està super complet: Instruccions, patrons, totes les teles, biaixos, cintes, tancament, puntes, plàstic, cremalleres, totes les teles de les aplicacions…etc.

Són 2 treballs preciosos i molt originals:

El guarda-tisores pot guardar 2 tisores: una petiteta (que utilitzem per retallar peces petitetes) i una altra de gran. Està realitzat amb teles japoneses tramades ia la seva tapa porta una preciosa flor (igual que la flor que porta el cosidor «My lovely Village» a la seva tapa). És un treballet senzill de fer, molt pràctic i original.

El cosidor de 3 cremalleres: és un cosidor format per 3 butxaques tancades amb cremallera. Aquestes butxaques són de plàstic transparent que et permetrà veure el que portes a cadascun d'ells i així tenir les teves cachibaches de costura més a mà. És ampli i manejable ja que pots utilitzar-lo com a cosidor de viatge. A la portada porta aplicada la granja del cosidor «My lovely Village» i per darrere també porta aplicat un cor i una estrella amb teles japoneses.

Tots dos treballs són preciosos i estic segura que t'encantaran.

En cas que les teles s'esgotin, aquestes poden ser substituïdes per altres de similars que s'adaptin al disseny.

×