Comprar per Categoria
  • Inici
  • Joguines
  • Funko POP Ron Weasley & Scabbers - Harry Potter 44

Funko POP Ron Weasley & Scabbers - Harry Potter 44

21,95 € (IVA Inclòs)

Descripció curta

Figura Funko POP del pèl-roig Ron Weasley amb la seva mascota Scabbers. No va haver de ser gaire agradable quan, en una de les seves aventures com Harry Potter, va descobrir qui era en realitat la seva rata. En aquesta figura de 9 cm aprox en vinil encara se li ve content amb ella. No li va durar gaire el gust.

Detalls

Figura Funko POP del pèl-roig Ron Weasley amb la seva mascota Scabbers. No va haver de ser gaire agradable quan, en una de les seves aventures amb Harry Potter, va descobrir qui era la seva rata. En aquesta figura de 9 cm aprox en vinil encara se'l veu content amb ella. No li va durar gaire el gust.

Característiques generals de les figures Funko POP:

Les figures Funko POP! estan fabricades en vinil seguint el seu peculiar disseny que els fa reconeixibles retratin qui retratin.

Vénen en caixes de cartró expositores. Les mides de les figures depenen del tipus de Funko, per als Estàndard: 9 cm; Deluxe i Super Sized 6": 15cm; Super Sized 10": 25 cm; Riu: 20 cm. (Totes les mides són aproximades)

Ideals per decorar el teu espai i que tothom reconegui de què ets fan.

Els nostres Funkos POP! són originals: els rebem directament de Funko o alguns dels seus distribuïdors oficials d'Europa. Tots tenen gravats a les seves bases o peuets el codi d'originalitat de Funko; els diversos Copyright apareixen a la caixa, igual que les xarxes socials de la marca Funko, proves definitives de l'originalitat de la figura.

No et conformis amb un i completa la teva col·lecció!

×