Comprar per Categoria
Escola de Kitesurf

Escola de Kitesurf

Consultar preu

Descripció curta

Oliva Surf disposa de l'ÚNIC ESPAI EN PLATJA D'OLIVA AUTORITZAT PER ENSENYAMENT. Això et donarà seguretat jurídica i tranquil·litat. També us evitarà multes.

Escola autoritzada per l'Ajuntament d'Oliva i la Direcció General de la Marina Mercant i la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana.

Detalls

KITESURF OFFSHORE: Aprèn a navegar en temps record. Sortiràs al Mar amb una llanxa i t'oblidaràs de perdre la meitat del temps quan derives a la platja, sense limitacions ni obstacles, sense banyistes ni kites. Aquesta modalitat inclou 1 patró, el vostre monitor, embarcació, combustible, equip complet de kitesurf, vestit isotèrmic, material de seguretat, casc i connexió walkietalkies directa, en tot moment entre el professor i l'alumne. El kitesurf offshore és molt més segur per a tu i per als altres. És impossible fer mal a ningú i tu no patiràs arrossegaments per la sorra. A més, cada minut de pràctica offshore és un minut de pràctica real kitesurf. 60 minuts de pràctica offshore és molt més rendible que 120 minuts a la platja.

La sessió offshore es desenvolupa mar endins.

Aquí la pràctica és molt exigent i divertida. Aguantar tres hores de pràctica offshore és difícil de manera que els descansos a la llanxa són necessaris.

×