Comprar per Categoria
Enzymoteràpia

Enzymoteràpia

Consultar preu

Descripció curta

És l'última qüestió de tractament per a l'allisat orgànic, és a dir, que no porta ni formol ni cap component químic.

Què és l'enzymoteràpia?

La base de l'enzymoteràpia és l'àcid tànnic, un polifenol d'origen vegetal que es troba a l'escorça d'alguns arbres, com el castanyer i el roure, en alguns vins, a la fruita que no està madura, ia la pell de la raïm quan macera. Aquest polifenol es barreja amb enzims reestructurants com la cisteïna, i amb vitamines i minerals, per aconseguir nodrir en profunditat els cabells. Aquesta característica constitueix el principal punt a favor del tractament, ja que a diferència d'altres opcions, també permet que s'ho poden fer les dones embarassades i les que estan en el període de lactància.

Detalls

Aquesta tècnica es pot utilitzar per allisar els cabells o per nodrir-los, proporcionant uns resultats que duren entre quatre i sis mesos, segons les cures que es mantinguin a casa. Un altre dels seus avantatges és que es pot repetir totes les vegades que es vulgui, ja que no conté productes perjudicials que fan malbé els cabells, i en no entrar en contacte amb el cuir cabellut no produeix picors ni molèsties.

L'àcid tànnic fa que la fibra capil·lar s'obri i així permet que penetrin els enzims, nodrint-lo des de l'interior, alhora que li aporta gruix i suavitat. Aquesta és la principal diferència davant d'altres tècniques com la queratina, que tan sols aplica una pel·lícula protectora al voltant del cabell i pot fer-lo malbé si es realitza diverses vegades, doncs ho debilita.

×