Comprar per Categoria
Cannabidol crema

Cannabidol crema

18,50 € (IVA Inclòs)

Descripció curta

Crema de cannabidiol, d'ús tòpic per a dolors articulars.

Detalls

Cannabidol de Laboratorios Tegor és una crema formulada amb oli de llavors de cànem ( Cannabis sativa) d'acció intensiva que ajuda a alleujar, reconfortar i millorar la sensació de benestar muscular i articular. Redueix el dolor i contribueix a disminuir la inflamació. Els seus principals ingredients actius són:

Ingredients actius principals:

  • Oli de cànem, conté cannabidiol (CBD), un cannabinoide que provoca un efecte sedatiu i que inhibeix la transmissió de senyals nerviosos associats al dolor, sense efecte psicoactiu o narcòtic; i destaca pel seu alt contingut en omega 3 i omega 6, dos àcids grassos essencials que actuen com a precursors de les principals molècules antiinflamatòries.

  • Árnica, és una planta herbàcia de flors grogues amb alt contingut d'helenalina, timol i àcids cafeic i clorogènic entre altres principis actius; que li atorguen propietats antiinflamatòries, analgèsiques i circulatòries.

  • La molècula més activa de l'extracte de la varietat de gingebre ( Zingiber Zerumbet Smith ) és el zerumbono, amb reconegudes propietats antiinflamatòries, antioxidants i circulatòries.

  • Castaño de Indias, destaca per les seves altes propietats vasoprotectores i antiinflamatòries.

  • Barreja d'olis essencials estimulant a base d' eucaliptus, menta, canyella i gingebre, provoca un augment significatiu i durador de la temperatura (hipertèrmia), precedit d'una lleu baixada (hipotèrmia); que ajuda a bloquejar la transmissió dels senyals de dolor al cervell, reduint el malestar; augmenta el flux sanguini, per la qual cosa els nutrients de la sang arriben fàcilment a les zones lesionades; redueix la rigidesa, desfà les contractures i té un efecte relaxant.

 

No conté parabens, silicones, perfums ni colorants.

×