Comprar per Categoria
Llit somier niu làmines faig

Llit somier niu làmines faig

-50%
Des de536,80 € (IVA Inclòs)
Des de268,40 € (IVA Inclòs)

Descripció curta

Llit somier niu Conjunt de dues bases de làmines de faig amb estructura metàl·lica en color grafit; una amb estructura d'alçada estàndard i una altra inferior amb potes plegables amb rodes per a una fàcil extracció que està pensada per allotjar-se al buit inferior, creant un equip de descans tipus llit niu. Ambdues bases són de cantons arrodonits i inclouen 8 làmines de faig amples i reforçades que afavoreixen la transpirabilitat del matalàs, perllongant la seva vida útil. Un llit niu que gràcies a la qualitat de les barres de fusta de faig s'adapta progressivament al nostre cos millorant el descans.

Detalls

8 Làmines de faig d'alta qualitat amb tractaments per impedir el desgast de les barres. Flexibles adaptant-se a qualsevol tipus de complexió.

Estructura metàl·lica color grafit reforçada

Alçada total: 37cm ±1cm

2 anys de garantia per defecte de fabricació

Fabricat a Espanya

Llit niu Conjunt de dues bases de làmines amb estructura metàl·lica en color grafit; una amb estructura d'alçada estàndard i una altra inferior amb potes plegables i rodes per a una fàcil extracció que està pensada per allotjar-se al buit inferior, creant un equip de descans tipus llit niu. Ambdues bases són de cantons arrodonits i inclouen 8 làmines de faig amples i reforçades que afavoreixen la transpirabilitat del matalàs, perllongant la seva vida útil. Els llits niu són molt practiques optimitzant amb un sol espai dos llits!! Per això utilitzem altes qualitats a tots els materials augmentant la resistència de l'equip de descans.

En cas de necessitar encaixar aquest conjunt en algun espai ajustat o per a la confecció de fundes, es

recomana sumar 8cm a la longitud del producte escollit.

Escollir un matalàs que s'adapti als llits niu és important, en el cas de Dormitienda recomanem el matalàs viscoelàstic Urban, Danubi o Heaven . Gràcies al tipus de niu aporta la transpirabilitat perfecta per gaudir d´un descans reparador.

el llit niu es ven en conjunt.

×