Comprar per Categoria
Coixí de fibra baby

Coixí de fibra baby

Des de15,00 € (IVA Inclòs)

Descripció curta

Un coixí per als més petits de la casa, dissenyat per millorar el descans i facilitar el moviment del cap. Transpirable, antial·lèrgica, rentable, de tacte suau i gran capacitat de recuperació, fermesa molt baixa ideal per a nadons i nens fins a 4 anys. Adaptació perfecta des del primer dia gràcies al cotó 100% natural millorant la qualitat del son.

Per a nadons i nens des de 24 mesos fins a 48 mesos .

Detalls

Cotó natural 100% Hipoalergènic , augmenta el confort al descans, més natural evitant acumulació de calor en els teixits. Anti àcars, bactericida i germicida.

Fibra buida siliconada de Polièster cardada : De tacte suau amb capacitat de recuperació antial·lèrgica i higiènica.

Funda exterior: Cotó 100%: Atèrmica, transpirable, hipoalergènica i saludable.

Funda interior : 50% cotó / 50% polièster: Atèrmica, transpirable, hipoalergènica i saludable. Polièster augmenta el flux d'aire per evitar humitats entre els teixits.

Fermesa : Baixa Alt : 15 cm Ample : 35 cm

Rentable funda exterior i interior fins a 40%

Un cop treta del seu embalatge es recomana deixar un període de 2 hores abans del seu ús. Buidar i airejar periòdicament per mantenir-la sempre en perfecte estat.

No s'accepten canvis ni devolucions

El primer coixí per passar de bressol al meu primer llit . Lleugera extra suau i amb una alçada perfecta per a una complexió petita. Baixeta perquè el més petit o la més petit puguin modelar-la a la seva forma de dormir. La suavitat del coixí augmenta el confort del més petit o petita de la casa, augmentant la qualitat de les hores de son. Amb materials i teixits de primera qualitat perquè el nen descansi en un ambient càlid de màxima qualitat. El material de fibra augmenta la circulació daire evitant humitats.

Funda blanca de cotó orgànic Coixí de fibra infantil100% extra suau.

×